zondag 26 april 2015

Nieuwe kast

Voor de keuken wilden we graag een andere kast. We hadden er nu nog een van Riviera Maison, maar we willen graag over naar een andere stijl, dus die hebben we verkocht. Inmiddels hebben we ook een andere kast gevonden. Alleen vonden we hem in de keuken niet zo mooi staan en hij heeft dan nu een plekje gekregen in de woonkamer. 
 Ik heb de kleur nog even gelaten zoals we hem kochten. Ik wil eerst zien hoe de rest van het huis wordt en kijk dan of hij een ander kleurtje krijgt.

De kast uit de woonkamer is nu verhuisd naar de keuken. 

Dit weekeind hebben we verf gekocht voor de woonkamer en volgende weekeind gaan we dan echt beginnen. Ik heb veel rond gekeken op andere blogs en tijdschriften doorgebladerd.
Ik heb een paar proefkleuren opgezet op de schouw. Van links naar rechts, van boven naar onder. Van Carte Colori, lava, piombo, beton, split, een zelf gemengde kleur en schaduw van L'authentique ( deze hebben we in de bijkeuken). We hebben toch besloten voor split te gaan. De piombo vinden we te bruin en dat willen we niet. De andere kleuren te donker of te licht.
De verf hebben we gekocht bij Willemien en Corneel in Ridderkerk. We kregen er erg goed advies.


Fijne koningsdag allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Leuk om bezig te zijn met veranderen, mooie kleur gekozen!
  Wij hebben wat RM meubels her gebruikt door ze een andere kleur te geven.
  Succes met de schilder klus!
  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. allemaal mooie kleuren, maar het is maar net in welke ruimte, en wat jij mooi vind natuurlijk.
  Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je nieuwe kast heel erg mooi, ja moeilijk altijd hoor verfkleuren uitzoeken, ben er hier nog steeds niet uit, door de lichtinval hier geeft het op iedere muur ook een ander effect, best lastig, ik vind de kleuren die je hebt uitgekozen mooi, ik ben zo nieuwsgierig naar het resultaat!!
  Groetjes, yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft moeilijk om een kleur te kiezen maar Split is een heel mooie kleur.Ik heb een proefstaaltje gemaakt van deze kleur en ik denk dat ik een wand in mijn slaapkamer in deze kleur ga verven. Ik ben wel heel benieuwd naar het resultaat in je woonkamer maar dat zal je ons ongetwijfeld in je blog laten zien.
  Bij Willemien en Corneel kom ik ook regelmatig voor de verf van Carte Colori. Altijd gezellig!
  Groet, Margo
  (casadinarda.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kast! ik vind deze kleur ook helemaal niet verkeerd hoor, maar ja, ik ben dan ook meer van het lichte...De kast in de keuken staat ook heel leuk. Heerlijk sfeertje!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Inge,
  Neem even een kijkje op mijn blog. Ik heb je genomineerd voor de Leabster Award.
  Groet, Margo

  BeantwoordenVerwijderen